dimecres, 20 de setembre de 2017

'El Tresor del Ter' en la nova campanya de sensibilització del riu a les escoles

El Consorci del Ter, en vista de l'inici del curs escolar 2017-2018, ha iniciat una nova campanya de préstec de llibre "El tresor del Ter" a les escoles de la conca per utilitzar-lo en els seus treballs didàctics. Els últims set cursos la iniciativa ha tingut una gran acceptació. El curs passat deu centres escolars van gaudir del préstec.
"El tresor del Ter" és un llibre juvenil d'aventures adreçat a nens i nenes d'entre 10 i 12 anys que permet descobrir diferents elements naturals i culturals del riu Ter. L'autor del relat és Xavier Margenat i el llibre va ser editat el 2006 pel Consorci del Ter. Durant el curs escolar, cada centre educatiu interessat pot tenir els llibres en préstec un màxim d'un mes.
Les escoles que van tenir el curs 2016-2017 en préstec el llibre són: escola Mare de Déu del Sòl del Pont, de Roda de Ter; escola Joaquim Salarich, de Vic; Institut Escola Sant Joan de les Abadesses, de Sant Joan de les Abadesses; escola Pompeu Fabra, de Manlleu; escola Pompeu Fabra, d'Anglès; Escola Verd, de Girona; escola Doctor Sobrequés, de Bescanó; escola Les Moreres, de Flaçà; escola Segimon Comas, de Sant Quirze de Besora; i escola Doctor Robert, de Camprodon.