dijous, 15 de setembre del 2016

Nova campanya de sensibilització adreçada a les escoles de la conca amb el préstec del llibre "El tresor del Ter"

El Consorci del Ter, en vista de l'inici del nou curs escolar 2016-2017, ha iniciat una nova campanya de préstec del llibre "El tresor del Ter" a les escoles de la conca per utilitzar-lo en els seus treballs didàctics. Els últims set cursos la iniciativa ha tingut una gran acceptació. El curs passat nou centres escolars van gaudir del préstec.
"El tresor del Ter" és un llibre juvenil d'aventures adreçat a nens i nenes d'entre 10 i 12 anys que permet descobrir diferents elements naturals i culturals del riu Ter. L'autor del relat és Xavier Margenat i el llibre va ser editat el 2006 pel Consorci del Ter. Durant el curs escolar, cada centre educatiu interessat pot tenir els llibres en préstec un màxim d'un mes.
Les escoles que van tenir el curs 2015-2016 en préstec "El tresor del Ter" són: escola Mare de Déu del Sòl del Pont, de Roda de Ter; escola La Monjoia, de Sant Bartomeu del Grau; escola Doctor Robert, de Camprodon; Institut Santa Eugènia, de Girona; Secció d'Institut La Teuleria, de Manlleu; escola Pompeu Fabra, d'Anglès, escola FEDAC-Pont Major, de Girona; escola Doctor Sobrequés, de Bescanó; i escola Pompeu Fabra, de Manlleu.

http://www.consorcidelter.cat/actualitat/noticies/2016/09/07/aquest-setembre-s-ha-posat-en-marxa-una-nova-campanya-de-sensibilitzacio-adrecada-a-les-escoles-de-la-conca-del-ter-amb-el-prestec-del-llibre-el-tresor-del-ter